V hlavnej úlohe Primalex Plus

Primalex Plus biely je náš najpredávanejší a najobľúbenejší produkt značky Primalex v oblasti vnútorných maliarskych náterov. Ak plánujete v blízkej dobe vymaľovať váš interiér, siahnite práve po tomto nátere. Teraz Vám k nemu navyše na našich predajniach pribalíme aj Primalex Univerzálnu penetráciu 3 l ZADARMO.

Stačí, ak si na ktorejkoľvek predajni Dom farieb zakúpite Primalex Plus 25 kg alebo Primalex Plus 40 kg a darček v podobe penetrácie je Váš.

Penetrácia je základ

Penetrácia slúži k spevneniu podkladov a zjednoteniu absorpčnej schopnosti, takže je pre dokonalý výsledok pri maľovaní nevyhnutná. Naviac zvyšuje priľnavosť farby, vďaka čomu bude nový náter lepšie kryť.

Univerzálna penetrácia je vhodná na všetky minerálne povrchy. Použiť ju môžete na nové a dostatočne zatvrdnuté povrchy (vápenné a vápenno-cementové omietky, betón a sadrokartónové dosky).

Akcia platí do vyčerpania zásob benefitu. Benefit je fakturovaný za 1 cent.  Akcia platí  v kamenných predajniach a na e-shope pri objednávke s vyzdvihnutím na predajni (Click&collect).
 
 
07.04.2023

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

loader