Sviečky v hrnčeku

Puknutí hrnček alebo ten po babičke, z ktorého už nikto nepije. Prečo ho vyhadzovať? Dajte im nový život čo by sviečkam. Vlastnú sviečku vyrobí ľahko a využijete na ňu všetky zvyšné sviečky, ktoré už dlho čakajú na využitie.

Zdroj: Pinterest.com
 

"Farebný tip: Chcete inú ako bielu sviečku? Rozpustite spolu s voskom kúsok voskovky. Pre vôňu pridajte pár kvapiek oleja do arómalampy."

Kvetináč z plechoviek

Používame ich všetci a nikto poriadne nevie, do akého kontajneru patrí. Do žiadneho! Plechovky môžeme totiž poslúžiť ako štýlové kvetináče. Chyťte sa tavnej pištoli, nitky, plechovky a máte skoro hotovo. Vyrobiť môžete malé kvetináče z plechoviek od jedla, ale aj poriadne z plechoviek od farieb.
 
Zdroj: kreativk.net
 

Farebnejší variant

Chcete niečo pestrejšieho? Siahnite po farbách a vyrobte veselé kvetináče, ktoré zavesíte na plot alebo na stenu.
 
Zdroj: freshyardideas.com
 

Koberček zo starých tričiek

Tiež máte tričká, ktoré by sa „mohli niekedy hodiť“? Nastal ich čas! Premeňte ich v koberček do kúpeľne alebo napríklad k posteli. Budete potrebovať len plastovú podkladovú sieťprúžky látky z tričiek.
 
Zdroj: fabartdiy.com
 

Praktický box z krabice

Možno ste v nej priniesli domov výbavu na maľovanie, možno vám ostala po sťahovaní. Tak ako tak ste asi už nečakali, že pre papierovú krabicu nájdete využitie. A našlo sa! Stačí vám jutový povraz, tavná pištoľ látka do vnútra krabice. A pekný úložný box je na svete!
 
Zdroj: godiygo.com
 

Záhradný koberec zo starých hadíc

Prasknutá záhradná hadica patrí ... späť na záhradu! Vezmite plastovú sťahovaciu pásku a vyrobte z hadice dekoratívni koberec.
 
Zdroj: recyclart.org
 
Do ktorého z našich tipov sa pustíte vy? Napíšte nám na náš Facebook! Budeme radi, keď sa pochválite aj výsledkom.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

loader